Pravno obvestilo

Varovanje osebnih podatkov

ODVETNIŠKA PISARNA DEVETAK IN PARTNERJI, d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Avtorske pravice

Vse informacije, vsebine in podobe, objavljene na tem spletnem portalu so varovane po predpisih o avtorskih in sorodnih pravicah, zato je njihova uporaba dovoljena samo za zasebno uporabo in za tiste vrste uporabe, ki jih dopušča zakon. Za vse druge vrste uporabe objavljenih vsebin in informacij je potrebno pridobiti dovoljenje Odvetniške pisarne Devetak in partnerji d.o.o.

Omejitev odgovornosti

To spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošno informacijo o ODVETNIŠKA PISARNA DEVETAK IN PARTNERJI, d.o.o. . Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. ODVETNIŠKA PISARNA DEVETAK IN PARTNERJI, d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in za njihovo vsebino ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

ODVETNIŠKA PISARNA DEVETAK IN PARTNERJI, d.o.o. bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

ODVETNIŠKA PISARNA DEVETAK IN PARTNERJI, d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.